Partners Group

Skal du blive mere synlig på de sociale medier?
En af vores spidskompetencer lige netop Social media content

Social Media Content er essentielt for at du kan være synlig, både over for dine nuværende kunder og holde dit brand top of mind. Men det samme skal gælde for nye kunder!

Når du indgår et samarbejde med os omkring Social Media Content (red. SoMe Content), får du tildelt din helt egen kampagne-manager, som sørger for at udarbejde en plan og indhold for din virksomheds fremtidige aktiviteter på de sociale medier. 

Før vi igangsætter processen, så sørger vi for at ramme den helt rigtige målgruppe der vil være allermest givende for jer. Med andre ord, sørger vi for at jeres virksomhed vil være top of mind. 

For de fleste virksomheder og erhvervsprofiler vil intentionen være at være proaktive på LInkedIn være tilstede, men det lever desværre sjældent op til realiteten i hverdagen. Det ønsker vi hos Partner Group at lave om på, for at forbedre jeres synlighed på SoMe fronten. 

Gennem en fast og dedikeret kampagne-manager fra Partners Group, sørger vif or at jeres virksomheds LinkedIn profil og/eller medarbejderes LinkedIn profil altid vil være aktiv, relevant og up-to-date. 

Hver måned måned udarbejder vi 6-8 planlagte og målrettede opslag som kommer ud til de rette interessenter som er vigtige for jeres virksomhed. 

Er du klar til en snak om vi kunne være et match?

Spar tid og penge
Når du vælger at indgå i et samarbejde med Partners Group omkring SoMe Content, så sparer du både tid og penge. Du køber dig til at en ekspert tager sig at publicere content og imens vi klarer det tunge arbejde, kan du bruge tiden på andre givende opgaver og derved tjene flere penge. 

Hvad betyder at vi connecter dig med nye kontakter hver måned?
Det betyder helt konkret at vi sørger for at tilrettelægge en plan for at lave et netværk af kontakter omkring hovedpersonen eller beslutningstageren, så det fremkommer mere troværdigt, når vi tager action på kontakten og laver en ice-breaker.

Grafisk tilrettelægning
Vi arbejder også med grafisk arbejde, som i den grad er essentielt for det content vi kreer. Det fungerer enten sådan at I selv leverer jeres grafiske content, ellers så har vi mulighed for at assisterer jer med dette.

Garantier
Man kan altid regne med at der er lagt både hjerte og hjerne i vores content. Man er derfor garanteret SoMe Content i en høj kvalitet som med garanti vil give læssevis af eksponeringer.