Partners Group

Er du klar til at vækste?
LinkedIn Salesforce er vejen frem

LinkedIn Salesforce er et værktøj vi bruger til at skabe nye relationer og connections omkring dig og dine potentielle kunder.

Via Partners Groups digitale LinkedIn redskab ”SalesForce” sikre vi at jeres erhvervsprofilers LinkedIn bliver jeres kommende salgsstyrke i forhold til første kontakt overfor potentielle kunder.

Vores formål med værktøjet er at gøre det nemt, enkelt og overskueligt for jer at komme i dialog med potentielle kunder.

Vi tror på at dem som kan sælge jeres virksomheds ydelser og services bedst, er de medarbejdere og ressourcer I har tilknyttet. I kan som virksomhed aldrig vide jer sikre på om I træffer jeres potentielle kunder og sparringspartnere på en dårlig dag eller tidspunkt, derfor mener vi hos Partners Group at salg bør foregå via en dybere relation og mening.

Via vores digitale værktøj ”LinkedIn SalesFoce” sørger vi for at du som erhvervsprofil connecter med minimum 60 nye forbindelser på LinkedIn hver eneste måned. Samtidig connecter du altid med en Icebreaker besked, hvorefter du selv eller vi overtager korrespondancen med den relevante nye forbindelse.

Specifikke connections I ikke ønsker at linke op med, modtages på forhånd.

Er du klar til en snak om vi kunne være et match?

Dine garantier
Du er som kunde ved Partners Group sikret at du får 60 nye forbindelser på LinkedIn hver måned. Dette er dog absolut minimum og vi leverer gennemsnitligt op imod 200 nye forbindelser hver måned til vores nuværende kunder. 

Hvad betyder at vi connecter dig med nye kontakter hver måned?

Det betyder helt konkret at vi sørger for at tilrettelægge en plan for at lave et netværk af kontakter omkring hovedpersonen eller beslutningstageren, så det fremkommer mere troværdigt, når vi tager action på kontakten og laver en ice-breaker.

Indførelse af møder i jeres CRM system
Vi er klar over at det er vigtigt at bevare overblikket. Derfor har vi en service som sørger for at eventuelle møder kan synkroniseres med jeres CRM system. 

Hvad betyder top of mind?
Top of mind er en psykologisk tilgang til en markedsføring. Det vil eksempeltvis være at vi støder ind i en potentiel kunde, som desværre afviser eventuelt møde. Men du er blevet connected med ham/hende og derefter vil personen kunne se jeres løbende content som vi genererer. Desto mere content de ser, desto mere “top-of-mind” vil jeres virksomhed være, når de på et senere tidspunkt måtte mangle lige netop den service I leverer. 

Hvorfor vælge Partners Group?

Her har du 3 gode grunde

Top of mind

Vi sikrer at du har top of mind over for dine potentielle kunder.

netværk

Folk vil helst købe fra folk de enten kender eller godt kan lide. Det handler om at skabe netværk og relationer for at vækste.

branding

Et stærkt brand er lig med tryghed. Det sørger vi for at du får hos Partners Group